Tuesday, 19 April 2011

jaja malek adalah new blogger


ASSALAMUALAIKUM,


seronok bila tengok member2 semua berbelog2 jadi JAJA MALEK@ JM pn terasa nak berbelog jugak eheh..... apa kah perasaan bila berbelog2 ni?? dah bertahun, berbulan2 bermingu2 dan sesesesewaktu dengan nye la nak membuat blog sendiri tapi tak jadik2 ader jer dugaannyer.. bab kata mat salleh halangan.

ohoiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teraser happy lak gak bila setelah puas belek saner sini , usha saner sini, intai belog2 orang lain@ stalker belogers lain punyer belog  (eheh blajo macam maner nak membuatnyer) akhirnyer terhasil gak blog ini yang di beri title BILA BIBIR BERBICARA . Ewwwwwwwwwww macam romantik jer bunyiknyer kan kan kan.... no no no  sebenarnyer tak ok....

JM akan pastikan blog ni sempoi jer and selamber jer (SEPADAT N SESEMPIT YG MUNGKIN EHEH) cuma bila bibir tu raser gatai2 nak berbicara so maka lahirla belog ini deal...  bukan belog cintan cintun terhadap buah hati a.k.a pakwer @ sugardaddy  opssss!!!  (tak der ok sewius tak tipu sambil kepala angguk2)...

kepada kawan2, sedara mara, anak sedaura, sepupu sepapat sepipit atau sesaper saje selamat datang ke belog saya yang masih hijo ni..... selamat membaca dan  HAVE FUN DENGAN DIRI ANDA....kalo diri sendiri tak happy macam ne nak happi kan orang lain iye idak??

No comments:

Post a Comment